ВЪПРОСИ


Какво е escape room/бягство от стая?

Това е вид игра, в която екип от двама до шестима участника влизат за 60 минути в специално подготвени помещения с логически задачи и кодове за разгадаване. Играта е особено динамична и емоционална, тъй като всяко правилно решение на дадена загадка, отвежда участниците до следващо ниво, предлагащо различни предизвикателства и нови изживявания. Главната цел е забавлението.

Безопасно ли е?

Играта, предметите, задачите и всички интеракции в игралните помещения са напълно безопасни.

Игрите страшни ли са?

Постарали сме се да не Ви докараме инфаркт. Не забравяйте – важно е забавлението!

Колко време трае една игра?

Играта трае 60 минути.

Има ли и какви са забраните?

В стаите не се допускат лица, употребили алкохол или наркотични вещества. Внасянето на напитки, оръжие, инструменти, както и тютюнопушенето са забранени. Използването на записващи и мобилни устройства по време на игра е абсолютно забранено. При нарушение на тези правила играчите ще се изведат незабавно.

Има ли ограничение във възрастта на играчите?

Поради естеството на игрите, те не са подходящи за лица под 16 години.

Ако групата ни е повече от 6 човека?

Може да се разделите на два отбора и да си организирате състезателна игра.

Ако вече имаме резервация, но не можем да дойдем или броя на играчите ни се промени?

При такива обстоятелства, моля свържете се с нас за да доуточним и променим резервацията.

Изискват ли се специални умения и знания за да играем?

Не. Единственото, което ви трябва е добро настроение и верни приятели за да сформирате отбор. Всички стаи са различни и предлагат различно изживяване и емоции.

Какво да направим ако имаме затруднения с решаването на задачите?

Играта се наблюдава постоянно от нашите оператори и в случай на затруднение ще ви бъдат дадени подсказки, които ще ви помогнат да продължите играта.

Играта подходяща ли е за тиймбилдинг?

Игрите са отборни, което ги прави подходящи за тиймбилдинг, тъй като сплотява хората и ги кара да си помагат. Ако такова мероприятие представлява интерес за вас, моля свържете се с нас, за да обсъдим възможностите.

Какво става ако закъснеем?

При закъснение по-голямо от 15 минути след уречения час за игра, то вашата резервация отпада. Изключение може да се направи единствено в случай, че след вашата резервация следващият час за игра не е запазен от друг отбор.

Мога ли да спра да играя преди края на игрите?

Ако се появят непредвидени обстоятелства, свързани със здравословното ви състояние или други важни причини, които налагат прекъсването на играта, винаги може да заявите това на висок глас и операторът ще Ви помогне да напуснете помещенията. Играта може да се паузира докато се върнете или да се прекрати съвсем ако обстоятелствата го налагат. При прекратяване на играта сумата платена за играта не се връща.

Имате други въпроси?

В секция контакти на нашият сайт ще откриете форма за обратна връзка, както и различни методи за свързване с нашия екип. Очакваме вашите въпроси, мнения и препоръки. Но, моля прегледайте секцията с Информация и тази с Въпросите преди това.


  © 2023 Всички права запазени. Проектиран от „HC”